top of page
KOTI: Homepage_about

TÖITÄNI

MOI, OLEN LEENA

Markkinointiviestinnän parissa vietetyt kaksi vuosikymmentä ovat kasvattaneet minusta ammattilaisen, joka yhdistää näppärästi luovan ja strategisen ajattelun. Urani on kulkenut markkinointiosaston kautta luovaksi suunnittelijaksi mainostoimistoihin ja lopulta freelance copywriteriksi.

 

Luovuuteni ei tunne rajoja, mutta se kulkee aina käsi kädessä strategisen ajattelun kanssa. Jotta asiakasta voi palvella hyvin, on häntä ymmärrettävä ja kuunneltava herkällä korvalla. Yhdessä löydämme viestin ytimen, jonka muotoilen tarinaksi, joka ei vain osu, vaan myös uppoaa. Näin digitaalisen viestinnän aikakaudella, kun informaatiota on enemmän kuin koskaan, on entistä tärkeämpää, että viesti todella erottuu. Ja mitä tahansa asiakkaan kanssa yhdessä teemmekin, hoituu asia aina mutkattomasti ja hyvällä pössiksellä. 

 

Päiväni eivät kuitenkaan pyöri pelkästään työn ympärillä. Kirjoittaminen ja erilaiset luovat projektit ulottuvat myös työelämäni ulkopuolelle. Olen mm. julkaissut pari runokirjaa ja Amsterdamissa asuessani pitänyt runoutta ja kuvitusta yhdistävän näyttelyn. Ehkä eniten minua on elämässä opettanut vakava sairastuminen. Osaksi sen vuoksi kaikki hyvinvointiin ja terveyteen liittyvä on sydäntäni lähellä. Rescuekoirat, laulaminen ja luonnossa liikkuminen ovat muita intohimojani, jotka pitävät mieleni inspiroituneena.

 

Elämä on täynnä erilaisia kokemuksia – jotkut niistä tuntuvat voimakkaammin, jotkut hienovaraisemmin. Jotta ymmärtäisimme toisiamme, on yhteyden luominen kaikki kaikessa. Siksi on tärkeää myös viestiä niin, että se tuntuu. 

  • LinkedIn
copywriter, sisällöntuotanto, sisällöntuottaja, tekstisuunnittelija, kirjoittaja, freelancer, mainonta, konseptisuunnittelija, some-mainonta, viestintä, käsikirjoittaja
KOTI: Widget
bottom of page