top of page

KOKEMUKSIA YHTEISTYÖSTÄ

Markkinointi ja mainonta ovat aina yhteistyötä useamman osapuolen kesken.

Minulla on  copywriterina ollut ilo työskennellä upeiden ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa. 

Nina Myllyharju,

Head of Marketing and Communication

at Clear Channels

“Olen tehnyt vuosia Leenan kanssa yhteistyötä työskennellessämme samaan aikaan mainostoimistossa ja hänen toimiessa freelance-copyna. Leena on aina hoitanut kaikki projektit paneutuen ja lopputuloksissa on näkynyt ammattitaito ja syvä mainonnan lainalaisuuksien ymmärtäminen. Kaiken lisäksi Leena on huipputyyppi – hän ottaa hienosti huomioon myös muiden osapuolien näkemykset aiheesta ja hänen kanssaan on kiva tehdä töitä."

Juuso Kemi,

Creative Director and Founder

at Staart Oy

"Leena is one of the few creatives that truly understand the power of a great concept. I highly recommend Leena to anyone who need's great thinking and creative writing from an easy-to-work-with person."

Pia Myllymäki,

AD, Partner

at Pii & Waak

“Leena on toimistomme luottopakki, joka tarttuu niin isoon kuin pienempäänkin projektiin tinkimättömällä ammattitaidolla, perusteellisesti perehtyen ja tarpeen mukaan taitavasti haastaen. Leenan kanssa työskennellessä voi luottaa siihen että projekti hoituu ajallaan ja työn jäljestä ei tingitä.”

Oscar Westerholm,

Partner 

at Bonebox

"Leena helped us bring BoneBox's brand to life! She was essential in figuring out our brand tone, storytelling and messaging style. Furthermore, she was the brain behind our monthly customer cards, which feature cleverly crafted names for our toys, as well as a backstory for each character in our monthly theme. Always a pleasure working with Leena - a true professional"

bottom of page